Avantajele partenerilor

 

Avantajele partenerilor Terapeutico:

Cine nu isi doreste sa cumpere produse de calitate la preturi avantajoase? Toata lumea isi doreste!

Terapeutico vine in intampinarea nevoilor consumatorilor cu produse de calitate si apreciate in intreaga Europa. Aparte de asta, iti oferim o posibilitate extraordinara de a achizitiona produsele cu reduceri semnificative. Daca iti surade ideea trebuie sa stii ca esti in locul potrivit, Terapeutico este partenerul tau ideal pentru propria ta afacere independenta.

 

Inca de la prima ta comanda te intampinam cu reduceri, produse la preturi speciale sau produse cadou. Ba mai mult, odata inscris in sistemul nostru iti oferim reducere pe viata, asta inseamna ca oricand comanzi, primesti produse cu reducere. Noi, cei de la Terapeutico iti oferim din start discount de 21% la oricare dintre produsele noastre. Trebuie sa stii ca pe masura ce comanda ta creste, mai beneficiezi de discounturi suplimentare in functie de valoarea comenzii plasate.

Dupa ce te inregistrezi pe site si ai intrat in contul tau, vei vedea doua preturi: pret catalog si pret partener.

Pretul de catalog este pretul cu care cumpara produse orice client de la tine, iar pretul de partener este pretul care il oferim tie, adica redus cu 21%. Asta inseamna ca daca de exemplu ai o comanda de 100 de lei, din start ti se reduce totalul de plata cu 21% discount. 

Cum primesti catalogul gratuit? Iata: inscrie-te pe site, iar in termen de maxim 5 zile lucratoare iti soseste catalogul la adresa mentionata la inscriere. Suntem siguri ca odata ce ai primit catalog, iti vei gasi produse care sa iti foloseasca si sa le comanzi.

Comanda ta este mai mica? Nu iti fa probleme, la fel iti oferim reducerea de 21% pentru ca tu sa zambesti mai mult. Ne place sa zambim si sa facem oameni fericiti, pentru ca ce este mai frumos decat sa vezi ca toata lumea din jurul tau zambeste si este fericit. Vrei sa ni te alaturi si sa devii un partener de elita? Perfect! Suntem alaturi de tine cu discounturi suplimentare.

Iata cum primesti discounturile suplimentare:

Pe langa discountul de 21%, noi iti mai oferim procente pentru comanda ta cu valoare mai mare. Asta inseamna ca daca plasezi o comanda mai mare de  200 lei valoare de plata, mai primesti inca 10%, in total beneficiezi de pana la 31% discount. Zambeste, Terapeutico te rasplateste! :)

In continuare te facem nu doar sa zambesti, ci sa fii fericit. Iata de ce:

Daca comanda ta este de minim de 300 lei valoare de plata, iti oferim 15% discount, in total primesti pana la 36% discount.

Dar asta nu este tot, pe langa reducerile primite te rasplatim si cu produse cadou sau la preturi speciale, in functie de valoarea comenzii tale. Coletul tau poate fi livrat chiar si gratuit pentru comenzi de peste 200 lei, rest de plata.

FA O SCHIMBARE, TE ASTEPTAM IN ECHIPA TERAPEUTICO! FII INDEPENDENT FINANCIAR!  Inscrie-te chiar acum.

 

Te asteptam in echipa managerilor de succes, iata ce iti oferim:

Pentru a deveni manager de retea, mai intai trebuie sa te inscrii ca partener si sa ai cel putin o comanda plasata si achitata.

Orice partener care la randul lui inscrie alti parteneri cu comanda plasata si achitata, devine manager de retea. Cu cat inscriem mai multi parteneri cu comanda plasata si achitata, cu atat mai mult creste bonusul de retea pentru manager. Inscrierile se pot face pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de locul in care aveti domiciliul.

Cum inscriem parteneri noi in retea:

Fiecare partener are in contul lui (la retaua mea) un cod unic si un link de recomandare unic. Asadar el il poate trimite persoanelor doritoare sa se inscrie si astfel acestia se inscriu in reteaua lui.

Managerul de retea primeste bonus de 10% dupa intreaga lui echipa, astfel castiga comision de pe urma fiecarui partener inscris in reteaua lui. Bonusul obtinut il poate folosi de fiecare data cand plaseaza o comanda personala, el se reduce automat din factura de plata sau poate chiar si acoperi suma totala a facturii, astfel partenerul nu mai plateste nimic pentru comanda lui, asadar toata valoarea comenzii ii ramane in buzunar.

De exemplu: managerul de retea are un bonus de 250 de lei. El plaseaza o comanda in valoare de 200 lei si ii ramane de achitat circa 158 lei (aplicat cu discount de 21%) deja automat el castiga 42 lei. Restul de plata in valoare de 158 lei, se scade din bonusul de retea (din cei 250lei), astfel la livrare el nu mai plateste nimic, in schimb castiga 200 de lei exact suma comenzii plasate, plus ii mai si ramane bonus disponibil de 92 lei pentru urmatoarea comanda. Simplu nu? Oricand ai intrebari suna-ne si te ajutam cu placere.

Exemplu castig de retea:

Sa spunem ca managerul de retea are 73 de parteneri inscrisi si fiecare a plasat o comanda de aproximativ 260 lei la valoare de factura. Aplicam bonusul de 10% peste suma totala a comenzilor, iar managerul de retea castiga 1.898 lei. Frumos nu-i asa? Poti considera acest castig ca pe un salar in plus, dar nu uita ca nu ai sefi, nu ai stres, nu lucrezi 8 ore pe zi, timpul liber si programul de lucru ti le alegi tu. Nu mai sta pe ganduri, si tu poti deveni manager de retea! Te asteptam in echipa noastra!

Daca unul dintre partenerii inscrisi de managerul de retea nu isi ridica coletul, taxele de transport sunt scazute din comisionul managerului (taxele reale ale curierului, nu taxele mici percepute de Terapeutico). Ca sa evitam acest aspect, managerul trebuie sa isi contacteze partenerul cu privire la neridicarea coletului si sa incerce o rezolvare pentru ridicarea acestuia de catre partener.

Afla mai multe informatii despre livrarea coletelor aici

 

Terapeutico isi rezerva dreptul de a elimina din sistem parteneri fara sa notifice managerii de retea, daca:

-un partener este surprins ca face activitati, care prin natura lor duce prejudicii materiale, morale, imagine, etc.

-un partener face mai multe comenzi simultan si nu le ridica

-un partener ameninta sau foloseste cuvinte neadecvate unui limbaj respectuos cu operatorii Terapeutico.

 
Prima pagina                            Inscriere
BANER DREAPTA.png
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one